Passzold vissza!

Köszönjük, hogy érdekli, hogy készülékét életciklusa végén jó kezekbe adja! A környezet védelme a közös célunk, mivel mindannyian egészséges bolygón akarunk élni, és ezt szeretnénk unokáinknak is.

Termékeinket nagyon hosszú élettartamra terveztük, és reméljük, hogy készüléke bebizonyította ezt. Ha ez mégsem sikerült, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Lehetséges, hogy a hiba jellege nem fizikai, és szoftveresen megoldható. Ha a készülék teljesen működésképtelenné vált, csak küldje vissza nekünk!

Ha még a jótállási időn belül van, és nem helytelen kezelés eredményeként keletkezett a hiba, akkor azt ingyen kijavítjuk. Ha a garancia nem vonatkozik rá, elfogadható árú javítást ajánlunk. Dönthet úgy, hogy elfogadja ezt, visszakéri a meghibásodott terméket vagy ránk bízza annak ártalmatlanítását.

Ha nálunk hagyja készülékét (vagy azért, mert gazdaságosan nem javítható, vagy bármilyen okból már nincs szüksége rá), szétszereljük, és a még működő alkatrészeket újrafelhasználjuk, a többit pedig továbbadjuk a biztonságos újrahasznosítás érdekében. Az alkatrészek újrafelhasználása ökológiai szempontból sokkal barátságosabb, mint a belőle származó nyersanyagok újrahasznosítása.

Passzold vissza! (Back4Bonus)

A legjobb, amit egy termékkel tehet, ha a lehető leghosszabb ideig használja. Ha ezután búcsút kell intenie neki, a legjobb, amit tehet, ha átadja valakinek, aki tovább használja, vagy a lehető legtöbbet felhasználja belőle. A nyersanyagok újrahasznosítása csak a második legjobb megoldás.

Szeretnénk meghálálni a környezet védelme érdekében tett erőfeszítéseit – azt, hogy visszaküldte nekünk termékünket, így az alábbi lehetőségeket kínáljuk fel:

  • 15% kedvezmény a következő rendelése végösszegéből.
  • Kis méretű fát ültetünk megfelelő helyre, és megemlítjük a támogatók között.

* Ez a program határozatlan idejű, de változhat.