Szolgáltatások

Kész termékeink fejlesztése melletti másik fő tevékenységi körünk az eddig elvégzett munkák során gyűjtött tapasztalatainkra alapozva egyedi megoldások fejlesztése.

Vállaljuk automatizálási, felügyeleti rendszerek egyedi igények szerinti fejlesztését az ügyfél által megkívánt technikai színvonalon.

Kész termékeink és egyedi megoldások helyszíni telepítését is vállaljuk szolgáltatási területünkön. Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben Ön egy kisvállalkozást vezet, valószínűleg arra gondol, hogy egy ilyen fejlesztés túl költséges vállalkozásának. Jó hír, hogy az utóbbi időben a fogyasztói, illetve hobbi célú elektronikai berendezések olyan szintű fejlődésen mentek keresztül, hogy azok – értő és a részletekre is figyelő – beépítés mellett ipari környezetben is megállják a helyüket. Az ilyen alkatrészekből épített rendszereknek pedig hatalmas árelőnyük lesz a nagy, ipari célú berendezéseket gyártó márkák termékeiből épített rendszerekkel szemben, miközben a stabilitásuk a legtöbb esetben nem marad el azokétól.