HAUS Gatekeeper Home Premium

Ezen termékünk a HAUS termékcsalád első tagja, melybe elsőként integráltuk a HAUS IoT modult.

A HAUS Gatekeeper ideális kiegészítője az Ön motoros/mágneszáras kapujának, mely az Ön saját Wi-Fi hálózatán és az Interneten keresztül teszi lehetővé a kapu vezérlését, állapotának figyelését, és sok kiegészítő funkcióval rendelkezik.

Piackutatásunk szerint a mi termékünk a legsokoldalúbb, legtöbb funkciót nyújtó, mégis igen kompakt méretű és egyszerűen telepíthető vezérlő ezen a piacon.

HAUS Gatekeeper Home Premium

Kinek ajánljuk?

Szeretné motoros kapuját a telefonjáról vezérelni, annak állapotáról értesítést kapni? Szeretné a bejáró világítását a kapuval összhangban vagy igény szerint vezérelni? Szeretne egy távolról leolvasható digitális kültéri hőmérőt? Szeretne Wi-Fis kapucsengőt, ami a telefonján jelez? Most mindezt egy készülékben megkaphatja!

Miért vásárolna GSM modult, ha az otthoni Wi-Fi hálózatán és Internet kapcsolatán keresztül is megoldható a kommunikáció? Így nem kell SIM-kártyát töltögetnie!

Nincs elég távirányító az összes családtag számára? Plusz távirányítót vásárolni költséges? Töltse le az ingyenes alkalmazást családtagjai telefonjára is – korlátok nélkül.

Próbálta már motoros kesztyűben a motoros kabát zsebéből előhalászni a távirányítót? Körülményes? Használja az Ön közeledését érzékelő automatikus nyitás funkciót!

Fontos az Ön számára a biztonság? Haszálja termékünket csak az otthoni Wi-Fi hálózatán keresztül vagy használjon egy Ön által választott (vagy akár saját maga által üzemeltetett) felhőszolgáltatást a telefonos távoli vezérléshez. Nem kötjük Önt egy gyártói felhőhöz! Őrizze meg az ellenőrzést adatai felett!

Tulajdonságok

A funkciók és tulajdonságok listájáért látogassa meg termékünk adatlapját webáruházunkban, a részletekért pedig tekintse meg a részletes termékdokumentációt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük