Termékeink

Termékeink elsősorban automatizálási, távfelügyeleti, távvezérlési célokat szolgálnak és az alábbi kategóriákba sorolhatók.

Otthonautomatizálás

HAUS otthonautomatizációs termékcsaládunkat ajánljuk azon ügyfeleinknek, akik:

  • Wi-Fi-n keresztül szeretnék berendezéseiket elérhetővé tenni
  • nem szeretnének egy zárt felhőszolgáltatástól függeni
  • számára kiemelten fontos a biztonság
  • számítanak a gyártó támogatására, akár egyedi igényeik megvalósításában is
  • az Interneten keresztül, akár telefonról is szeretnék eszközeiket vezérelni, vagy épp ellenkezőleg, csak “házon belül” elérhető rendszert szeretnének biztonsági megfontolásokból
  • önmagukban is működőképes eszközöket keresnek, nem szeretnének egy-egy funkció kedvéért komplex “okos otthon” rendszert kiépíteni (termékeink egyébként ezekhez is illeszthetők)

Szolgáltatási területünkön vállaljuk termékeink beépítését, továbbá egyedi igények szerinti megoldások tervezését, kivitelezését is.

Ipari automatizálás

Bizonyos otthonautomatizációs termékeinkből fejlesztettünk üzleti/ipari környezetben használható változatot is. Emellett egyedi igények szerint is vállaljuk termékeink áttervezését vagy teljesen egyedi új megoldások fejlesztését.

Egyedi igények szerinti fejlesztéssel kapcsolatos információkat talál Szolgáltatások oldalunkon.

Visszagyűjtési programunk

Lehetőséget biztosítunk rá, hogy vevőink visszaküldjék nekünk a tönkrement vagy egyéb okokból már nem használt termékeinket, hogy azokat a környezetet a lehető legjobban kímélő módon hasznosítsuk újra.